Termeni si conditii

www.patriafonduri.ro este pagina web oficiala a Patria Asset Management S.A. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor Termeni si conditii de utilizare. Accesand si utilizand site-ul www.patriafonduri.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii.

Mai multe detalii Solicita informatii

Termeni si conditii de utilizare ai site-ului www.patriafonduri.ro

www.patriafonduri.ro este pagina web oficiala a Patria Asset Management S.A. Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor Termeni si conditii de utilizare. Accesand si utilizand site-ul www.patriafonduri.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii.

Toate informatiile referitoare la produsele si serviciile descrise in cadrul acestui site apartin Patria Asset Management si sunt proprietatea exclusiva a acesteia, Patria Asset Management detinand toate drepturile de proprietate intelectuala si rezervandu-si dreptul de a aduce modificari asupra continutului si/sau structurii acestui site in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Utilizatorii acestui site au dreptul sa exploreze continutul informatiilor; sa reproduca, traduca sau utilizeze informatii publicate, numai cu indicarea sursei; sa utilizeze anumite materiale in scop personal, fara comercializarea acestora, numai cu acordul scris al Patria Asset Management.

Persoanele care doresc achizitionarea unui produs sau serviciu prezentate pe pagina web a Patria Asset Management sunt rugate sa se adreseze oriecareia dintre unitatile teritoriale ale SAI pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului vizat, cat si asupra conditiilor contractuale si costurilor aferente. Materialele prezentate pe site-ul www.patriafonduri.ro au caracter informativ, niciunul dintre acestea nu reprezinta o oferta ferma de vanzare-cumparare. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la vreun domeniu de activitate, informatiile continute nereprezentand un fundament pentru investitii, initierea/dezvoltarea unor afaceri sau orice alte decizii. Patria Asset Management nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite se pot modifica in functie de schimbarile economice survenite la nivel national si/sau international.

Desi Patria Asset Management depune toate eforturile pentru prezentarea, in mod cat mai exact si concis, a tuturor informatiilor prezentate pe acest site, aceasta nu poate garanta faptul ca prezentele pagini nu contin erori. Prin urmare, Patria Asset Management nu se face raspunzatoare legal pentru descrierea eronata a oricaror informatii.

Site-ul www.patriafonduri.ro poate contine link-uri catre alte site-uri aflate sau nu in proprietatea Patria Asset Management. Aceasta nu raspunde pentru continutul, conditiile de confidentialitate, securitate sau functionalitate a acestora.

Patria Asset Management va pastra confidentialitatea oricaror date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail transmise pe site-ul www.patriafonduri.ro prin intermediul postei electronice, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

Incercarile de orice natura a utilizatorilor site-ului www.patriafonduri.ro de modificare a imaginii si informatiilor, cu exceptia Patria Asset Management, detinatorului legal al acestuia da dreptul unilateral si neechivoc ca Patria Asset Management sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Patria Asset Management isi rezerva dreptul de a revizui, fara notificare prealabila, acesti Termeni si conditii de utilizare. In acest sens utilizatorii acestui site sunt obligati sa viziteze aceasta pagina pentru a lua la cunostinta Termenii si conditiile de utilizare actualizate.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, utilizatorii acestui site au dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din cadrul acestui site.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.