Oferim in premiera o reducerea a comisionului de administrare cu 40% investitorilor fondului FDI Patria Global

Patria Asset Management ofera la inceput de an, in premiera, investitorilor Fondului Deschis de Investitii Patria Global o reducere a comisionului de administrare cu 40%, respectiv de la 0,15%/luna la 0,09%/luna. Reducerea este valabila incepand cu 04 ian. 2012, pe o perioada de 6 luni si se adreseaza atat vechilor investitori cat si celor noi.

Afla mai multe detalii Solicita informatii

 

Reducerea promotionala a comisionului de administrare este o premiera pe piata fondurilor de investitii, care se poate materializa printr-o crestere a castigului pe care investitorul il obtine la sfarsitul perioadei promotionale. In urma acestei masuri vor fi influentate pozitiv atat investitiile actuale cat si cele viitoare efectuate la FDI Carpatica Global.

 

Aceasta masura se aliniaza politicii Patria AM de a practica comisioane cat mai avantajoase pentru investitori. De asemenea, pentru investitiile efectuate la FDI Patria Global nu se percepe comision de subscriere, iar comisionul de rascumparare este nul dupa o perioada de 45 de zile de la data subscrierii.

 

„Incercam in continuare sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin lansarea de oferte competitive, scopul final fiind dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung cu acestia. Reducerea comisionului este modul nostru de a multumi investitorilor fondului, avand in vedere ca in luna iulie a acestui an Patria AM aniverseaza 5 ani de la infiintare. Le multumim ca ne-au fost alaturi, ca am dezvoltat o relatie de afaceri solida, reusind impreuna sa facem fata provocarilor acestei perioade.” a declarat Alexandra Neamtu, director general al SAI Carpatica AM.

 

Fondul Deschis de Investitii Patria Global se adreseaza celor care vor mai mult decat un depozit bancar si sunt dispusi sa isi asume un risc mediu-scazut, in perspectiva unui castig superior dobanzii bancare. Subscrierile, precum si documentele fondului, se pot solicita la orice unitate a Bancii Comerciale Carpatica. „Practic, sumele subscrise la acest fond sunt plasate in depozite bancare, titluri de stat, obligatiuni, actiuni. Ponderea depozitelor bancare si a instrumentelor cu venit fix este de peste 70%, iar cea a actiunilor nu depaseste 15%. Din acest motiv, fondul este ideal pentru cei care nu au un apetit ridicat la risc.” a precizat Alexandra Neamtu.