Cum investesc in fondurile de tip ETF?

Informatii despre investitia in fondurile de tip ETF

Mai multe detalii Solicita informatii

 

Fondurile ETF ale Patria Asset Management, ETF BET Patria – Tradeville si ETF Energie Patria – Tradeville, sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Prin urmare, investitia in aceste fonduri se face prin orice intermediar autorizat sa tranzactioneze la BVB. Procedura este simpla si rapida.

Pentru a investi in aceste fonduri va trebui sa iei legatura cu unul din acesti intermediari - SSIF Tradeville, partenerul nostru, sau orice alt intermediar autorizat. Ulterior deschiderii unui cont de investitii la unul din intermediari, cumpararea si vanzarea de unitati de fond ale celor doua ETF este similara cu cea de tranzactionare a oricaror actiuni la bursa.

Simbolurile celor doua fonduri la bursa sunt TVBETETF pentru ETF BET Patria – Tradeville si PTENGETF pentru ETF Energie Patria – Tradeville.

Intrucat aceste fonduri sunt listate, cumpararea si vanzarea de unitati de fond nu se pot face prin intermediul retelei Patria Bank, asa cum se intampla cu celelalte fonduri administrate de SAI Patria Asset Management, ci numai prin intermediarii autorizati sa tranzactioneze la BVB. Investitorii institutionali pot cumpara unitati de fond si prin subscriere la SAI, prin intermediul unui Participant Autorizat. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne.