Comunicat de presa: Noua structura a Consiliului de Administratie

Consiliul de Administratie al Patria Asset Management SA are un nou membru, in persoana dlui. George Ciobanasu. Acesta o va inlocui pe dna. Florentina Alexandrina Neamtu in functia de Presedinte al Consiliului de Administratie, urmand ca functia de Director General al societatii sa fie exercitata in continuare de dna. Neamtu.

Afla mai multe detalii Solicita informatii

George Ciobanasu face parte din Conducerea Exectutiva a Bancii Comerciale Carpatica, ocupand functia de Director General Adjunct. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul financiar bancar, a lucrat anterior  in cadrul  Bancii Transilvania, Bancpost si Millennium Bank, fiind responsabil de activitatile de creditare a clientilor IMM si Corporate, de conducerea retelei de unitati Bancpost din Bucuresti, respectiv de managementul portofoliului de clienti IMM si Corporate ai Millennium Bank Romania.

Fiind licentiat al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si absolvent „Magna Cum Laude” al Programului MBA Romano-Canadian, specializarea Finante, experienta dlui. Ciobanasu va aduce un plus de valoare dezvoltarii Patria Asset Management SA.

Principalele obiective in calitate de administrator al Patria Asset Management SA urmaresc cresterea cotei de piata a SAI, dezvoltarea portofoliului de clienti, cresterea sumelor atrase, obtinerea de randamente optime, pe masura asteptarilor investitorilor.