Nota informativa 15 Iunie, 2009 cu privire la Pachetul Financiar MIXT, noul produs de economisire lansat pe piata de Banca Comerciala Carpatica SA impreuna cu Patria Asset Management SA,

Pachetul Financiar MIXT este noul produs de economisire lansat pe piata de Banca Comerciala Carpatica SA impreuna cu Patria Asset Management SA, incepand cu data de 15.06.2009.

Afla mai multe detalii Solicita informatii

Produsul are doua componente, una de economisire prin Depozitul MIXT si o alta investitonala constand in achizitia de unitati de fond ale fondurilor administrate de Patria Asset Management SA. Valoarea minima a Pachetului Financiar Mixt este de 200 lei.

Ponderea componentelor in cadrul pachetului financiar este urmatoarea:

  • 75% economisire prin Depozitul Mixt, constituit pe o perioada de 3 luni, in RON, cu o dobanda fixa de 14,5%/an (la data lansarii), bonificata la scadenta in contul curent;
  • 25% investitie prin subscrierea la FDI Patria Global – fond diversificat sau FDI Carpatica Stock – fond de actiuni.

Pachetul financiar MIXT se adreseaza persoanelor care vor o diversificare a finantelor personale, o participare activa pe piata de capital (intr-o masura mai mare sau mai mica, in functie de fondul ales) si care doresc, totodata, sa accepte noi provocari in domeniul economisirii. Acest produs poate fi accesat atat de persoanele fizice majore, rezidente sau nerezidente, cat si de persoane juridice nebancare, rezidente sau nerezidente, conform legislatiei din Romania. Prin lansarea acestui produs, Banca Comerciala Carpatica SA ofera clientilor posibilitatea obtinerii unor castiguri superioare dobanzilor bancare, cu asumarea unui risc scazut sau mediu, in functie de fondul de investitii ales. Evolutia si performantele fondurilor administrate de Patria Asset Management SA pot fi urmarite zilnic accesand site-ul societatii www.patriafonduri.ro.

Cititi prospectele de emisiune inainte de a investi in aceste fonduri! Performantele anterioare ale unui fond nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare! Prospectele de emisiune sunt disponibile pe site-ul www.patriafonduri.ro, la sediul administratorului si la sediile distribuitorului.