ERNST & YOUNG – noul partener al fondurilor administrate de Patria Asset Management SA

Patria Asset Management a incheiat cu firma de audit extern Ernst&Young Assurances Services SRL un parteneriat privind auditarea situatiilor financiare ale fondurilor administrate de aceasta, respectiv FDI Patria Global si FDI Patria Stock. „Avand in vedere renumele, experienta si profesionalismul auditorului financiar Ernst & Young, avem convingerea ca acest parteneriat va intari increderea investitorilor privind fondurile noastre de investitii”, a declarat Florin Keran, Director General Adjunct.

Afla mai multe detalii Solicita informatii

 

Totodata, Patria Asset Management lanseaza „Programul prestabilit de subscrieri”. Acest program vine in intampinarea dorintelor investitorilor de a investi lunar o suma redusa de bani, urmand ca, dupa minim un an, sa fie recompensati printr-un premiu. „Prin acest program dorim sa promovam conceptul de microinvestitie si sa ajutam investitorii sa castige autocontol si disciplina financiara.” afirma Florin Keran.  

 

Sumele minime, ce pot fi subscrise lunar in cadrul programului, difera in functie de profilul fondului ales. Astfel, suma minima pentru FDI Patria Stock este de 100 lei. Acest fond se adreseaza investitorilor cu nivel de risc mediu-ridicat, avand in vedere ca are plasamente in actiuni de peste 65%, din care aproximativ 10% la Fondul Proprietatea. Investitorii care isi asuma un grad de risc mediu-scazut, pot investi la FDI Patria Global suma minima de 200 lei. Nivelul plasamentelor in actiuni la acest fond este de aproximativ 20%, din care 10% la Fondul Proprietatea.

 

Patria AM administreaza active totale in suma de 49,8 mil. lei, prin 2 fonduri deschise de investitii si un Pachet Financiar Mixt (acest produs are doua componente, una de investire prin unitatile de fond si una de economisire printr-un depozit constituit la Banca Comerciala Carpatica, cu o dobanda avantajoasa). Conform www.conso.ro, la finele lunii octombrie, FDI Patria Stock ocupa prima pozitie in randul tuturor fondurilor deschise de investitii din Romania, in functie de randamentul obtinut in ultimul an, respectiv 20,88%. De asemenea, potrivit Ziarului Financiar FDI Patria Stock a fost performerul fondurilor mutuale in luna octombrie, obtinand un randament de 6,3%, randament datorat in mare parte tranzactiilor efectuate cu actiuni la Fondul Proprietatea.

 

Patria Asset Management

TEL: 0369/430532, FAX: 0369/430533,

E-mail: office@patriafonduri.ro