Cum investesc?

Fondul se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice. Cumpararea si vanzarea pentru acest fond se realizeaza la Bursa de Valori Bucuresti prin intermediul oricarui broker autorizat.

Mai multe detalii Solicita informatii

ETF Energie Patria-Tradeville

Fondul ETF Energie Patria–Tradeville este listat la Bursa de Valori Bucuresti.

SSIF Tradeville

Citeste cu atentie prospectul de emisiune al Fondului. Pentru a investi in fond va trebui sa iei legatura cu un intermediar autorizat la Bursa - SSIF Tradeville sau a orice alt intermediar autorizat (lista acestora se gaseste aici). Simbolul de tranzactionare al fondului la Bursa, dupa finalizarea procedurii de listare, este PTENGETF.

Ulterior deschiderii contului de investitii, cumpararea si vanzarea de unitati de fond se fac simplu si rapid, la fel ca procedura de tranzactionare a actiunilor la bursa. Intrucat acest fond este listat, cumpararea si vanzarea de unitati de fond nu se pot face prin intermediul retelei Patria Bank, asa cum se intampla cu celelalte fonduri administrate de SAI Patria Asset Management, ci numai prin intermediul unui intermediar autorizat sa tranzactioneze la bursa. Investitorii institutionali pot cumpara unitati de fond si prin subscriere la SAI, prin intermediul unui Participant Autorizat. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne.