Companie

Afla mai multe despre noi si despre modul nostru de organizare

Mai multe detalii Solicita informatii

Misiune

Noi, echipa Patria Asset Management dezvoltam optiunile financiare ale clientilor si cream plus-valoare pentru investitiile acestora. Construim un parteneriat de incredere cu clientul nostru, la baza caruia stau respectul, responsabilitatea, comunicarea sincera si transparenta. Ne implicam cu pasiune si entuziam pentru obtinerea performantei, avand incredere in potentialul pietei fondurilor de investitii din Romania.

Valori

Toate fortele converg spre clientul nostru

Multumirea clientului reprezinta centrul actiunilor noastre si toate eforturile pe care le depunem sunt orientate spre atingerea acestui scop. Astfel ne dorim sa construim impreuna cu clientul nostru un parteneriat sustenabil, oferindu-i servicii de calitate si motive de satisfactie.

Actionam cu respect si responsabilitate

Pentru ca ne dorim sa contribuim la dezvoltarea unei comunitati care are incredere in piata fondurilor de investitii, care intelege si apreciaza importanta serviciilor financiare, tratam cu responsabilitate orice aspect al actiunilor noastre. Respectam comunitatea in care traim si mediul inconjurator, deoarece vrem sa ne aducem aportul la cresterea solidaritatii sociale.

Ne implicam cu pasiune si entuziasm

Modelul nostru se bazeaza pe o echipa unita, dedicata, in continua dezvoltare si perfectionare, pentru ca vrem sa raspundem cu promptitudine cerintelor partenerilor nostri. Ne place ceea ce facem si o aratam prin pasiunea si entuziasmul care ne caracterizeaza

Comunicam sincer si transparent

Promovam claritatea, simplitatea si onestitatea in toate relatiile. Ne place sa dezvoltam legaturi durabile si loiale cu partenerii nostri, avand la baza o comunicare sincera si transparenta. Avand in vedere ca traim intr-o lume axata pe cunoastere, dorim sa contribuim la cresterea nivelului de educatie financiara a comunitatii noastre, prin oferirea de informatii utile si interesante, dar usor de inteles.

Demonstram performanta

Drept marturie a succesului nostru sta performanta pe care o obtinem pentru clientul nostru – el fiind ratiunea noastra de a fi, pentru actionarii nostri – implicandu-ne in dezvoltarea unei afaceri sustenabile, pentru angajatii nostri – motivandu-i si contribuind la dezvoltarea lor personala si profesionala.

Echipa Patria Asset Management

Consiliul de Administratie

  • Razvan Florin Pasol, Presedinte al Consiliului de Administratie
  • Vancea Grigore Valentin, membru al Consiliului de Administratie
  • Daniela Elena Iliescu, membru al Consiliului de Administratie

Conducerea executiva

  • Razvan Florin Pasol, Director General
  • Alexandru Ioan, Director General Adjunct
  • Mirela Andreea Marinescu, Inlocuitor Director

Echipa

  • Adrian Ciortan, Ofiter de Conformitate
  • Mihai Ene, Administrator Risc
  • Mirela Andreea Marinescu, Sef Contabil / Director Dep. Analiza Investitionala si Plasarea Activelor
  • Diana Iulia Mihai, Manager Operatiuni si Back Office

Despre SAI Patria Asset Management

SAI Patria Asset Management este o societate de administrare a investitiilor cu sediul in Soseaua Pipera, nr.42, camerele 1 si 2, etaj 10, Sector 2, cod postal 020309, Bucuresti, Romania, cod unic de inregistrare 22227862, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/21078/2017, autorizata de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin decizia nr. 275/13.02.2008 si inscrisa in Registrul ASF cu nr. PJR05SAIR/320025/13.02.2008.