Fonduri

Patria Asset Management propune clientilor sai un pachet de produse financiare concepute pe nevoile si personalitatea clientilor sai.

Te invitam sa le descoperi!

Mai multe detalii Solicita informatii

ETF BET Patria-Tradeville

Valoarea unitatii de fond la 2024-05-16: 26,4047 RON

ETF BET Patria – Tradeville, primul fond de tip ETF din Romania, este listat la Bursa de Valori Bucuresti (simbol: TVBETETF). Alege acest fond pentru a beneficia de performantele celor mai importante actiuni listate la bursa, intr-un mod simplu si rapid!

Mai multe detalii

ETF Energie Patria-Tradeville

Valoarea unitatii de fond la 2024-05-16: 6,8397 RON

Participa la performantele energiei romanesti! Investeste la bursa in fondul ETF Energie Patria – Tradeville (simbol: PTENGETF) care reuneste cele mai importante companii romanesti din domeniul energiei si utilitatilor aferente

Mai multe detalii

Patria Global

Valoarea unitatii de fond la 2024-05-16: 27,9877 RON

Daca vrei mai mult si iti asumi un risc scazut spre mediu, poti castiga mai mult. Patria Global investeste o parte din bani in actiuni, iar restul in obligatiuni si titluri de stat.

Mai multe detalii

Patria Obligatiuni

Valoarea unitatii de fond la 2024-05-16: 14,2350 RON

Alege Patria Obligatiuni daca iti plac lucrurile simple si vrei sa te simti confortabil cu investitia ta. Investim in obligatiuni si titluri de stat pentru a oferi conservarea capitalului, performante peste dobanzile bancare si riscuri reduse.

Mai multe detalii

Patria Euro Obligatiuni

Valoarea unitatii de fond la 2024-05-16: 10,4894 EURO

Alege Patria EURO Obligatiuni daca iti plac lucrurile simple si vrei sa te simti confortabil cu investitia ta, in EURO. Investim in depozite, obligatiuni si titluri de stat, in EURO, pentru a oferi conservarea capitalului, performante peste dobanzile bancare si riscuri reduse.

Mai multe detalii

Patria Stock

Valoarea unitatii de fond la 2024-05-16: 26,7873 RON

Prin Patria Stock poti valorifica potentialul actiunilor celor mai importante companii nationale si internationale. Fondul investeste cea mai mare parte a activelor sale in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti si pe piete externe.

Mai multe detalii

Produsul Mixt Patria Invest

Diversifica-ti economiile: fa un pas simplu de la economisire la investire. Acum cu un produs NOU care imbina avantajele unui depozit la termen si performantele unui fond de investitii.

Mai multe detalii