Fonduri

Patria Asset Management propune clientilor sai un pachet de produse financiare concepute pe nevoile si personalitatea clientilor sai.

Te invitam sa le descoperi!

Afla mai multe detalii Solicita acest serviciu

Patria Global

Daca vrei mai mult si iti asumi un risc scazut spre mediu, poti castiga mai mult. Patria Global investeste o parte din bani in actiuni, iar restul in obligatiuni si titluri de stat.

Mai multe detalii

Patria Obligatiuni

Alege Patria Obligatiuni daca iti plac lucrurile simple si vrei sa te simti confortabil cu investitia ta. Investim in obligatiuni si titluri de stat pentru a oferi conservarea capitalului, performante peste dobanzile bancare si riscuri reduse.

Mai multe detalii

Patria Euro Obligatiuni

Alege Patria EURO Obligatiuni daca iti plac lucrurile simple si vrei sa te simti confortabil cu investitia ta, in EURO. Investim in depozite, obligatiuni si titluri de stat, in EURO, pentru a oferi conservarea capitalului, performante peste dobanzile bancare si riscuri reduse.

Mai multe detalii

Patria Stock

Prin Patria Stock poti valorifica potentialul actiunilor celor mai importante companii nationale si internationale. Fondul investeste cea mai mare parte a activelor sale in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti si pe piete externe.

Mai multe detalii

Produsul Mixt Patria Invest

Diversifica-ti economiile: fa un pas simplu de la economisire la investire. Acum cu un produs NOU care imbina avantajele unui depozit la termen si performantele unui fond de investitii.

Mai multe detalii