Fonduri

Patria Asset Management propune clientilor sai un pachet de produse financiare concepute pe nevoile si personalitatea clientilor sai.

Te invitam sa le descoperi!

Mai multe detalii Solicita informatii

ETF BET Patria-Tradeville

Valoarea unitatii de fond la 2023-05-29: 18,5939 RON

ETF BET Patria-Tradeville este un fond de tipul ETF (Exchange Tranded Fund) care se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti si urmareste evolutia indicelui principal al bursei, BET. Alege acest fond daca investesti la bursa si vrei sa beneficiezi de cresterea principalelor companii listate.

Mai multe detalii

ETF Energie Patria-Tradeville

Valoarea unitatii de fond la 2023-05-29: 5,1763 RON

Alege ETF Energie Patria-Tradeville daca iti doresti investitii pe bursa din Romania cu expunere la domeniul energiei si al utilitatilor aferente. Accesibil. Diversificat. Lichiditate asigurata.

Mai multe detalii

Patria Global

Valoarea unitatii de fond la 2023-05-29: 26,1392 RON

Daca vrei mai mult si iti asumi un risc scazut spre mediu, poti castiga mai mult. Patria Global investeste o parte din bani in actiuni, iar restul in obligatiuni si titluri de stat.

Mai multe detalii

Patria Obligatiuni

Valoarea unitatii de fond la 2023-05-29: 14,2537 RON

Alege Patria Obligatiuni daca iti plac lucrurile simple si vrei sa te simti confortabil cu investitia ta. Investim in obligatiuni si titluri de stat pentru a oferi conservarea capitalului, performante peste dobanzile bancare si riscuri reduse.

Mai multe detalii

Patria Euro Obligatiuni

Valoarea unitatii de fond la 2023-05-29: 10,3771 EURO

Alege Patria EURO Obligatiuni daca iti plac lucrurile simple si vrei sa te simti confortabil cu investitia ta, in EURO. Investim in depozite, obligatiuni si titluri de stat, in EURO, pentru a oferi conservarea capitalului, performante peste dobanzile bancare si riscuri reduse.

Mai multe detalii

Patria Stock

Valoarea unitatii de fond la 2023-05-29: 22,2393 RON

Prin Patria Stock poti valorifica potentialul actiunilor celor mai importante companii nationale si internationale. Fondul investeste cea mai mare parte a activelor sale in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti si pe piete externe.

Mai multe detalii

Produsul Mixt Patria Invest

Diversifica-ti economiile: fa un pas simplu de la economisire la investire. Acum cu un produs NOU care imbina avantajele unui depozit la termen si performantele unui fond de investitii.

Mai multe detalii