Performantele din viitor tin de actiunile din prezent

Alege sa-ti folosesti eficient economiile printr-un produs care tinteste castiguri mai mari decat dobanzile bancare!

Lasa-ne datele tale de contact in formularul din pagina si te vom suna pentru a-ti oferi toate detaliile de care ai nevoie. 

Afla mai multe detalii Solicita informatii

 

Dobanzile bancare nu mai aduc aceleasi castiguri ca in trecut. Investitiile in obligatiuni sau actiuni sunt astazi solutii ce pot oferi performante mai bune, ajutandu-te sa valorifici mai bine economiile acumulate deja. Iti oferim solutii pentru a beneficia de oportunitatile obligatiunilor sau ale actiunilor la bursa prin fondurile de investitii Patria.

De ce fondurile Patria?

  • Pe termen lung, fondurile tintesc castiguri superioare dobanzilor bancare.
  • Acces indirect la cresterea si profiturile celor mai importante companii romanesti listate la bursa sau la dobanzile obligatiunilor si titlurilor de stat.
  • Ai acces tot timpul la banii tai, fara termene si scadente. Retragerile din fonduri nu afecteaza castigurile acumulate.
  • Informatii detaliate - iti suntem alaturi si te informam sa faci cele mai bune alegeri pentru banii tai, simplu si fara batai de cap.
  • Nu te costa nimic sa te informezi si sa afli despre posibilitatile pe care ti le oferim - afla care sunt fondurile pe care ti le oferim prin reteaua Patria Bank, mai jos.

Alege varianta potrivita

Denumirea fondului Profilul fondului Performante
Patria Global (RON) Fond diversificat cu o componenta redusa de actiuni la bursa pentru potential de crestere (aproximativ 25% din activ). Restul banilor sunt plasati in obligatiuni, titluri de stat si depozite pentru controlul riscurilor. Alegerea ideala pentru clientii care vor sa beneficieze de performantele bursei in conditii de risc scazut spre mediu. Detalii aici +7,33% in ultimele 12 luni

Patria Euro Obligatiuni (EUR)

Fond cu risc scazut, in Euro, care investeste numai in instrumente cu venit fix - titluri de stat, obligatiuni si depozite bancare, fara investitii in actiuni. Se adreseaza clientilor care au economii in moneda europeana. Detalii aici.

+0,73% in ultimele 12 luni

Patria Obligatiuni (RON)

Fond cu risc scazut care investeste numai in instrumente cu venit fix - titluri de stat, obligatiuni si depozite bancare. Se adreseaza clientilor care urmaresc stabilitate. Fondul nu investeste in actiuni. Detalii aici.

+0,12% in ultimele 12 luni

Patria Stock (RON) Fond cu risc mediu spre ridicat care investeste aproximativ jumatate din bani in actiuni listate la bursa pentru potential de crestere ridicat. Fondul se adreseaza investitorilor care vor sa isi asume riscuri mai ridicate. Detalii aici. +19,74% in ultimele 12 luni

  Patria Invest - fondul Patria Global la pachet cu un depozit bancar atractiv

Imbina avantajele unui depozit la termen cu performantele unui fond de investitii si poti alege intre 2 variante de pachete:

  • Varianta 1: 75% depozit si 25% unitati de fond sau
  • Varianta 2: 50% depozit si 50% unitati de fond

Dobanzile la depozitul inclus in pachet (pentru persoane fizice):

  • 2,55% p.a. pe termen de 12 luni sau
  • 2,10% p.a. pe termen de 6 luni

Suma minima este de 5.000 lei (pentru persoane fizice). Termen de constituire: 6 luni sau 12 luni. Poti afla mai multe detalii aici

Cum investesc in fondurile Patria?

Poti investi in fondurile Patria prezentate mai sus printr-o procedura simpla si rapida la sediul oricarei unitati Patria Bank. Gasesti lista completa a locatiilor Patria Bank aici.

Asistenta si informatii

Investitia in fonduri se realizeaza prin reteaua Patria Bank si este un proces simplu si rapid. Solicita detalii in formularul din aceasta pagina si un reprezentant Patria te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti oferi asistenta personalizata.

Solicita informatii

Cititi prospectul de emisiune al fondurilor si informatiile-cheie destinate investitorilor, prevazute la art. 98 din O.U.G. nr. 32/2012, inainte de a investi in aceste fonduri. Performantele anterioare ale fondurilor nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

S.A.I. Patria Asset Management S.A. - decizie ASF 275/13.02.2008 , inregistrata in Registrul ASFcu numar PJR 05SAIR/320025/2008, sediul in Bucuresti, soseaua Pipera, nr.42, et. 10 cam 1 si 2, Romania. | email: office@patriafonduri.ro | www.patriafonduri.ro 

Solicita informatii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii