Produsul Mixt Patria Invest

Diversifica-ti economiile: fa un pas simplu de la economisire la investire. Acum cu un produs NOU care imbina avantajele unui depozit la termen si performantele unui fond de investitii.

Mai multe detalii Solicita acest serviciu

Despre Patria Invest

Patria Invest este un produs mixt de economisire care poate fi achizitionat din orice unitate Patria Bank si care include un depozit in proportie de 50% din suma investita si unitati la fondul de investitii Patria Global pentru restul de 50% din suma. Suma minima care poate fi plasata in acest produs este de 5.000 lei.

Patria Invest este disponibil in doua variante: cu o scadenta a depozitului de 6 luni si o scadenta a depozitului de 12 luni.

Dobanda depozitului

  • Rata de dobanda in varianta de depozit la termen de 6 luni este de 2,75%.
  • Rata de dobanda in varianta de depozit la termen de 12 luni este de 3,50%.

Patria Global

Patria Global este un fond de investitii diversificat, cu un profil de risc mediu scazut, administrat de Patria Asset Management. Fondul investeste cea mai mare parte a activelor in instrumente cu venit fix – titluri de stat, obligatiuni si depozite bancare. Minim 70% din active sunt investite in asemenea instrumente pentru a asigura fondului stabilitate si riscuri moderate.

Diferenta pana la 100% din active este investita in actiuni, pentru ca fondul si investitorii sai sa beneficieze de performantele actiunilor listate la bursa. În acest fond combinam actiunile cu instrumentele cu venit fix, avand drept obiectiv performante peste media dobanzilor bancare pentru investitori, in conditii de risc moderat.

Pentru informatii suplimentare despre fondul Patria Global vizitati siteul www.patriafonduri.ro

Document de prezentare Patria Invest

Patria Asset Management

La Patria iti oferim produse moderne si eficiente pentru economiile tale. Investind o parte din economiile personale in fondurile Patria vei deveni mai responsabil si mai disciplinat cu banii tai, valorificand potentialul titlurilor de stat, al actiunilor si obligatiunilor pentru un potential de castig mai ridicat. 

Specialistii nostri administreaza trei fonduri de investitii cu niveluri de risc diferite, astfel incat sa le poti alege pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Mecanismul de functionare al fondurilor este unul sigur, reglementat in mod precis, iar operatiunile si activele fiecarui fond sunt certificate de banca depozitara a acestuia.