ANUNT PRIVIND INFIINTAREA ENTITATII DE SOLUTIONARE ALTERNATIVA A LITIGIILOR – SAL-FIN

Va aducem la cunostinta ca ASF a infiintat Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor (SAL-FIN), singura entitate de solutionare alternativa a litigiilor in care ASF are competenta, care organizeaza si administreaza proceduri SAL si vine in intampinarea consumatorilor de servicii financiare non-bancare.

Afla mai multe detalii Solicita informatii

Misiunea SAL-FIN este de a organiza solutionarea extrajudiciara a litigiilor financiare non bancare in materie de consum, interne si transfrontaliere, prin colaborarea cu experti in domeniul financiar non bancar, in mod echilibrat, intr-un termen rezonabil si fara costuri pentru consumator, in functie de procedura aleasa de parti si pot propune sau impune o varianta de solutionare a litigiului.

Orice investitor are dreptul de a se adresa SAL-FIN, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului ASF nr. 4/2016 privind organizarea si functionarea Entitatii de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul financiar non bancar si a OG 38/2015 privind solutionarea alternativa a litigiilor dintre consumatori si comercianti.

Pentru mai multe informatii despre SAL-FIN puteti accesa urmatorul link: http://www.salfin.ro/.