Prezentare

Investim in obligatiuni si titluri de stat pentru a oferi conservarea capitalului, performante peste dobanzile bancare si riscuri reduse.

Mai multe detalii Solicita informatii

Patria Obligatiuni este un instrument modern de investitie care plaseaza sumele atrase de investitori in obligatiuni, depozite bancare si instrumente cu venit fix. Scopul fondului este de a asigura castiguri superioare dobanzilor bancare, printr-un management prudent, diversificarea investitiilor, negocierea dobanzilor bancare si alegerea cu grija a instrumentelor in care plasam banii.

Minim 90% din activele fondului sunt investite in instrumente cu venit fix, iar fondul nu va investi in actiuni. Astfel, nivelul de risc al fondului este redus.

Suma minima care poate fi investita in fond este foarte mica, de numai 100 de lei. Investitia in fondul Patria Obligatiuni este simpla si rapida prin intermediul unitatilor Patria Bank. Alege una din optiunile disponibile in meniul din dreapta pentru informatii despre performantele fondului si procedura de investitie. Procedura de investitie este simpla, rapida si eficienta!

Cadru legal: Decizia CNVM nr. 209/28.02.2012, Registrul ASF nr. CSC06FDIR/320078. Depozitarul fondului este Raiffeisen Bank, Sucursala Bucuresti, Calea Floreasca nr. 246C, Bucuresti, Sector l, cod 014476, www.raiffeisen.ro, decizia CNVM: 54/08.01.2004, Registrul ASF nr. PJR10DEPR/400009.