Programul prestabilit de subscrieri

Stim ca e greu sa economisesti/investesti pentru ca preturile si veniturile nu par a tine cu noi. Astfel, venim cu o propunere: MICROINVESTITIA, prin programul prestabilit de subscrieri.

Afla mai multe detalii Solicita informatii

Cum functioneaza?

Prin programul prestabilit de subscrieri poti investi lunar o suma modica, pentru ca, dupa minim 12 luni, sa fii recompensat printr-un PREMIU pe care noi ti-l oferim. Acesta premiu consta in primirea unui procent din suma subscrisa intr-o luna sub forma de unitati de fond.  Astfel, in cazul fondului Patria Stock premiul reprezinta 20% din suma investita intr-o luna, in vreme ce in cazul Patria Global, premiul este de 10% din investitia pe o luna.

Care este suma minima?

Sumele minime, ce pot fi investite lunar in cadrul programului, difera in functie de profilul fondului ales.  In acest sens, suma minima lunara in cazul Patria Stock este de 100 lei. Acesta se adreseaza investitorilor cu nivel de risc mediu-ridicat, cu plasamente in actiuni de peste 65%, din care aproximativ 10% la Fondul Proprietatea. Pe de alta parte, investitorii care isi asuma un grad de risc mediu-scazut, pot investi la Carpatica Global suma minima de 200 lei. Nivelul plasamentelor in actiuni la acest fond este de aproximativ 20%, din care 10% la Fondul Proprietatea.

Ce castigi?

Pe langa premiul oferit pentru consecventa, prin acest program castigi de asemenea autocontrol si disciplina financiara. Totodata, prin alegerea fondurilor de investitii administrate de Patria Asset Management, beneficiezi de o administrare activa a banilor tai, ai posibilitatea de a adera la un portofoliu de instrumente financiare cu diferite grade de risc pentru atingerea obiectivelor tale investitionale si ai parte de flexibilitate maxima.

 « Cine pune ban pe ban mult aduna intr-un an »